Oprichting Business PSR

Business PSR is een professionele en gespecialiseerde organisatie die bedrijven (en personen) ondersteunt om bedrijfsprestaties te verbeteren, maatschappelijk verantwoord te ondernemen en risico’s (ongevallen) binnen en buiten de organisatie te beperken. De ondersteuning geschiedt in de vorm van Consultancy (advies), Training, Coaching en of het uitvoeren van Interne Audits (interviews, onderzoek incl. rapportage). Wij kunnen ook Leveranciers-audits uitvoeren voor u.

Onze slogan, “Keep it simple” betekent letterlijk advies, training, coaching en auditten op een simpele en eenvoudige manier zodat iedereen in uw organisatie begrijpt wat er aan de hand is en wat er moet verbeteren. Wij geloven sterk hierin en daarom als u het niet ‘simpel’ genoeg vindt, als u zaken doet met ons, u de rekening van Business PSR niet hoeft te betalen.

Business PSR is 1 november 2013 opgericht door ing. Raantdew Gadjradj en is wereldwijd actief.

Curriculum projecten: Akzo Nobel, B/E Aerospace, Brunel, Dutch Aero, EASA, Eaton Industries, Flowserve Group, Fokker Aircraft, Furmanite, Gemeente Veldhoven, Huisman Equipment, Keltbray, KLM Cargo, Lloyd’s Register Quality Assurance, Mshereib Properties, ODS Metering Systems, Qatar Petroleum, Radio Holland Group (Imtech), Randstad, Synventive Molding Solutions, Turbomecca, USG People (StartPeople, Creyf’s), Van Leeuwen Pipe & Tube, VDL, Versatec, Van Aalst Marine & Offshore, Van Oord, Mulder Europa, enz.

Landen waar wij ook actief zijn of zijn geweest: Nederland (thuisland), Suriname, USA, UK, UAE, Qatar, Saoedi Arabië, België, Spanje, Italië, Duitsland, Tsjechië, Noorwegen en Brazilië.

Business PSR haar medewerkers worden ook ingezet als extern deskundige bij Certificerende Instellingen zoals: Bureau Veritas, bsi en LRQA. Het voordeel hier van is dat wij hierdoor gekwalificeerd blijven en beter in staat zijn om op maat te kunnen adviseren, trainen en of te coachen bij onze klanten.